Företagsresor

Resorna och arrangemangen görs i samarbete med lokala partners i det länder som resorna går till. Våra lokala partners tryggar för att kvaliteten och resornas innehåll alltid håller hög klass. Vi blir dessutom hela tiden uppdaterade med de senaste nyheterna, evenemangen och influenserna från våra partners.

 

KONFERENSRESA
Många företag väljer att resa utomlands på konferensresa. Vi skräddarsyr förstås programmet enligt kundens önskemål. Kombinera konferensen med att se och uppleva en storstads kultur och dagliga puls!

UTBILDNINGS- OCH STUDIERESA
Självklart vill man utnyttja tiden maximalt när man reser utomlands med sitt företag eller inbjudna gäster. Vi ordnar med lokaler för utbildning, presentation av produkter och föreläsningar. Våra partners hjälper till att hitta och ordna de studiebesök inom de branscher man önskar få inblick i.

INCENTIVE
Vissa av våra resmål erbjuder fantastiska möjligheter till avkoppling, rekreation i samband med arbete och konferens. Vi samarbetar med flera SPA-hotell, där möjligheten ges att på ett stimulerande och utvecklande sätt samla medarbetare och inbjudna, i en avstressande miljö, för att bygga en framtid. 

Sökväg: Standard / Företagsresor
Copyright © TM Resor 2007
Made with CMSE. Webbutveckling av Cloud Connected
Om cookies/About cookies