Utbildning- & studieresor

Självklart vill man utnyttja tiden maximalt när man reser utomlands med sitt företag eller inbjudna gäster. Vi ordnar med lokaler för utbildning, presentation av produkter och föreläsningar. Våra partners hjälper till att hitta och ordna de studiebesök inom de branscher man önskar få inblick i.


Kontakta oss för mer informationm - info(#at#)tmresor(#dot#)se

 

 

LONDON 

London är en av världens mest historiskt intressanta och spännande städer. Här kan du se kända byggnader som Big Ben, Buckingham Palace och Westminster Abbey. I London shoppar man i ett fantastiskt utbud av butiker och varor. London erbjuder också alltid de senaste och bästa showerna, utställningarna och mässorna. Är man dessutom intresserad av fotboll så bjuder Premier League på fotboll i världsklass.

 

 

 

NEW YORK

Staden New York City är ett internationellt centrum för finans, mode, musik och kultur. Den har en puls som ingen annan stad och utstrålar energi och ambition. Den amerikanska drömmen blir här verklighet för somliga, och förblir en dröm för andra. Staden har över 8 miljoner invånare, bland vilka över 180 nationaliteter finns representerade, så blir New York nummer ett för många. New York City är indelat i fem stadsdelar (boroughs).

 

 

 

BUDAPEST

Budapest är en gammal stad med mycket atmosfär och många vackra välbevarade byggnader, broar, kyrkor, monument och andra sevärdheter. I Budapest finner man flertalet trevliga restauranger, där det serveras ungerska specialiteter.

Många njuter de vackra vyerna längs Donau. Broar, slott, kyrkor, parker gör staden till en stad, väl värd att besökas.

 


Sökväg: Standard / Företagsresor / Utbildning- & studieresor
Copyright © TM Resor 2007
Made with CMSE. Webbutveckling av Cloud Connected
Om cookies/About cookies